Autorzy/Authors: Roger Phillips, Martyn Rix
Tytuł/Title: The Random House Book of Herbs for Cooking
Język publikacji/Language: angielski/english
Liczba stron/pages: 96
Rok wydania/Year of publication: 1999
Wydawnictwo/Publischer: Random House Inc
Wymiary/Dimensions: 20.3 x 14.5 x 0.8 cm
ISBN-10: 0375751939
ISBN-13: 978-0375751936
_____________
książka book boek Buch sách buku libri knjiga kniha bok raamat bog livre bók knyga gramata buku ktieb livro carte kitabu kitap llyfr könyv
poniedziałek, 26 lipca 2010
The Random House Book of Herbs for Cooking - Phillips, Rix (book)
Etykiety:
biblioteka botanika,
biologia roślin,
flora,
florystyka,
flower,
księgozbiór,
kwiat,
literatura,
ogrodnictwo,
plant,
roślina,
roślinność,
travel
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz